Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio113g315kcal2.8g3.9g31.5g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 107g318kcal1.6g6.8g32.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 45g9kcal0.3g1.4g0g0.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro17g5.2kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Hunaja 7.3g24kcal0g5.9g0g0g
Sinappi (teollinen)5.6g7.2kcal0.2g0.8g0.3g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Anjovis-filee, 1 kpl34g71kcal3.2g4.7g4.4g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 34g7.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1571kcal19g58.6g137.4g7g
Valittu annoskoko428g785kcal9.5g29.3g68.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna214g393kcal4.8g14.7g34.4g1.8g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171