Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g71g68kcal13.6g0.8g1.2g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 11g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kukkakaali 7.1g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi214g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g10g6kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)62g112kcal1.2g3.1g10.6g0g
Chili paprika punainen3.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g465kcal32.6g14.6g30.8g2.8g
Valittu annoskoko428g233kcal16.3g7.3g15.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna214g116kcal8.2g3.7g7.7g0.7g
Arvot/100g100g54kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102