Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 74g252kcal7.5g51.5g0.9g2.6g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g226g88kcal7.5g7g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.8g0.1g4.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g28g192kcal0.3g0.3g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1621kcal42.4g221.6g60.6g5.2g
Valittu annoskoko428g810kcal21.2g110.8g30.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna214g405kcal10.6g55.4g15.2g1.3g
Arvot/100g100g190kcal5g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655