Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Halloumi-juusto light, 100g100g220kcal27g1g12g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Korppujauho 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.6g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1249kcal73.2g32.6g91g5.8g
Valittu annoskoko428g624kcal36.6g16.3g45.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna214g312kcal18.3g8.2g22.8g1.5g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374