Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 253g46kcal1.4g6.3g1g1.8g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]68g228kcal8.1g0g25g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g976kcal33.2g17.4g90.2g4.2g
Valittu annoskoko427g488kcal16.6g8.7g45.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna214g244kcal8.3g4.4g22.6g1.1g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272