Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit141g24kcal2.3g3.1g0.3g2.7g
Parsakaali, pakaste, Apetit113g24kcal3.7g2.1g0g2.8g
Ruokakerma 5%, Valio56g37kcal0.8g2.4g2.8g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)113g79kcal12.4g2.8g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g354kcal39.8g21g12g11g
Valittu annoskoko427g177kcal19.9g10.5g6g5.5g
Annoskoko puolitettuna214g89kcal10g5.3g3g2.8g
Arvot/100g100g41kcal4.7g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604