Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g141g520kcal19.7g101.3g4.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 141g49kcal6.4g2.7g0.4g3.5g
Katkarapu pienet (pirkka)101g67kcal15.2g0g0.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g17g152kcal0g0g16.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1591kcal83.4g210.8g44.6g8g
Valittu annoskoko427g795kcal41.7g105.4g22.3g4g
Annoskoko puolitettuna214g398kcal20.9g52.7g11.2g2g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.7g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886