Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 24g70kcal4.4g0.6g5.6g0g
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Makaroni, tumma 56g203kcal7.6g37g1.7g3.3g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.9g5.5kcal0.2g0.3g0.4g0g
Soijarouhe, vaalea 11g43kcal4.3g5.2g0.3g1.1g
Atria kevyt jauheliha75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1032kcal66g94.4g39.4g12g
Valittu annoskoko428g516kcal33g47.2g19.7g6g
Annoskoko puolitettuna214g258kcal16.5g23.6g9.9g3g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964