Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g84g270kcal11.6g48.8g2.7g6.9g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g112g144kcal16.8g0g10.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 49g21kcal4.8g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen140g46kcal4.6g6.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1141kcal80.2g113.4g43g14.4g
Valittu annoskoko427g571kcal40.1g56.7g21.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna214g285kcal20.1g28.4g10.8g3.6g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754