Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka528g53kcal5.8g4.2g1.1g5.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g384g104kcal5g18.4g0.8g6.5g
Paprika keltainen 648g195kcal6.1g33g1.3g13g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1440g292kcal8.6g54.7g4.3g20.2g
Kurkku, tuore672g67kcal4g11.4g0.7g4.7g
Fetajuusto, Milbona600g1680kcal120g3g132g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g4782kcal299g249.4g280.4g99.4g
Valittu annoskoko4272g2391kcal149.5g124.7g140.2g49.7g
Annoskoko puolitettuna2136g1196kcal74.8g62.4g70.1g24.9g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656