Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1597g2651kcal303.4g0g159.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1198g359kcal55.1g22.8g3.6g19.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)479g1294kcal143.7g0g81.4g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g998g1497kcal16g34.9g149.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g11602kcal1036.4g115.4g788.8g38.4g
Valittu annoskoko4272g5801kcal518.2g57.7g394.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna2136g2901kcal259.1g28.9g197.2g9.6g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667