Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)337g1247kcal47.2g185.3g27g37.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Sokeri 193g782kcal0g192.3g0g0g
Voi 241g1746kcal2.9g1g195.7g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1925g860kcal3.7g181.4g1.9g34.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 361g1239kcal36.8g252.7g4.3g12.6g
Sokeri 120g489kcal0g120.2g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)337g1247kcal47.2g185.3g27g37.1g
Kananmuna kuoreton 265g378kcal33.1g0.8g27.1g0g
Voi 481g3492kcal5.7g1.9g391.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g23041kcal353.4g2262.8g1348.6g243g
Valittu annoskoko4272g11520kcal176.7g1131.4g674.3g121.5g
Annoskoko puolitettuna2136g5760kcal88.4g565.7g337.2g60.8g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918