Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto213g595kcal40.4g0g46.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow25g65kcal2.5g2.5g5g0.4g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Bataatti, kuorittu 858g694kcal13.5g144.3g0.4g25.7g
Juuriselleri 315g99kcal3.9g14.5g0.6g9.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl28g248kcal0g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8550g3645kcal134.4g363.6g162g83.6g
Valittu annoskoko4275g1822kcal67.2g181.8g81g41.8g
Annoskoko puolitettuna2138g911kcal33.6g90.9g40.5g20.9g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279