Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g63g69kcal11.3g1.3g1.9g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5g1.3kcal0g0.5g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Kurkku, tuore75g7.5kcal0.5g1.3g0.1g0.5g
Jäävuorisalaatti, rapea100g10kcal1.1g0.8g0.2g1.2g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g327kcal49.4g16.4g6.6g7g
Valittu annoskoko428g163kcal24.7g8.2g3.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna214g82kcal12.4g4.1g1.7g1.8g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616