Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow67g53kcal2.8g8.7g0.6g2.1g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g100g80kcal17g0g0.8g0g
Katkarapu 30g21kcal4.3g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g622kcal51.2g26g32.4g6.6g
Valittu annoskoko428g311kcal25.6g13g16.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna214g156kcal12.8g6.5g8.1g1.7g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670