Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g125g70kcal11.3g6.3g0.3g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)58g63kcal1.7g9.4g2g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä49g29kcal0.2g7.3g0g0.5g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli7.5g3.7kcal0g0.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini5g17kcal4.3g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä48g29kcal0.2g7.1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g25g10kcal0g2.5g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker21g83kcal0g20.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g974kcal45.6g174g10.6g3.2g
Valittu annoskoko428g487kcal22.8g87g5.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna214g244kcal11.4g43.5g2.7g0.8g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813