Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)125g100kcal4.3g15g2.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 125g57kcal3.8g6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala75g240kcal11.3g44.3g2g7.5g
Ruokasuola jodioitu 3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g15g111kcal0g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana857g1260kcal59.6g132.8g54.4g15g
Valittu annoskoko429g630kcal29.8g66.4g27.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna214g315kcal14.9g33.2g13.6g3.8g
Arvot/100g100g147kcal7g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979