Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g167g333kcal33.3g0g21.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka8.3g6.8kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen125g387kcal10g67.4g6.9g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 29g5.8kcal0.2g0.9g0g0.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio42g58kcal1.2g2.7g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana857g1739kcal91.6g153g79.8g4.2g
Valittu annoskoko429g869kcal45.8g76.5g39.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna214g435kcal22.9g38.3g20g1.1g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946