Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Kurkku 50g5.5kcal0.3g0.7g0.1g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)38g7.5kcal0g2.4g0g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g587kcal8.6g30.6g46.6g14g
Valittu annoskoko429g294kcal4.3g15.3g23.3g7g
Annoskoko puolitettuna214g147kcal2.2g7.7g11.7g3.5g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730