Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Porkkana 26g8.4kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 99g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 96g188kcal18g0g13g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g55g60kcal1.3g2.2g5.5g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g22g18kcal0.3g1.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana857g708kcal43.8g41.6g40g4.6g
Valittu annoskoko429g354kcal21.9g20.8g20g2.3g
Annoskoko puolitettuna214g177kcal11g10.4g10g1.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.9g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367