Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Tomaatti, tuore63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Papu valkoinen, keitetty 63g67kcal5.3g8.8g0.2g4.4g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk44g17kcal0.7g3.3g0g2.2g
Fariinisokeri4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g156g47kcal1.6g6.3g0.5g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g523kcal18g59.2g19g19g
Valittu annoskoko429g261kcal9g29.6g9.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna214g131kcal4.5g14.8g4.8g4.8g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914