Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g626g688kcal112.6g12.5g18.8g0g
Katkarapu 751g514kcal108.4g0g8.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore50g13kcal0g4.5g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g751g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Kurkku, tuore751g75kcal4.5g12.7g0.8g5.3g
Jäävuorisalaatti, rapea1001g100kcal11g8g2g12g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g3268kcal491g161g67.6g70g
Valittu annoskoko4280g1634kcal245.5g80.5g33.8g35g
Annoskoko puolitettuna2140g817kcal122.8g40.3g16.9g17.5g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616