Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4013g2408kcal60.2g521.6g4g36.1g
Oliiviöljy 134g1183kcal0g0g133.8g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g67g88kcal2g14g4g9.4g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g33g57kcal2.7g10.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g7469kcal129.8g1092.6g284g91g
Valittu annoskoko4280g3735kcal64.9g546.3g142g45.5g
Annoskoko puolitettuna2140g1867kcal32.5g273.2g71g22.8g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454