Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g2000g980kcal28g156g28g18g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g9320kcal633.8g357.2g601.8g46.2g
Valittu annoskoko4280g4660kcal316.9g178.6g300.9g23.1g
Annoskoko puolitettuna2140g2330kcal158.5g89.3g150.5g11.6g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811