Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1196kcal136.9g0g72g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1441g360kcal14.4g79.2g0g20.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g216g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.8g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.4g0.2g0.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g11g18kcal1.9g2.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g3411kcal315.6g213.6g146g56.4g
Valittu annoskoko4284g1705kcal157.8g106.8g73g28.2g
Annoskoko puolitettuna2142g853kcal78.9g53.4g36.5g14.1g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139