Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 699g268kcal7g48.3g1.4g17.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g699g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Peruna, keskikokoinen 60g699g420kcal10.5g90.9g0.7g6.3g
Kesäkurpitsa1399g238kcal5.6g35g8.4g9.8g
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1g6.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g69.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g3893kcal70.6g497.4g167g126.6g
Valittu annoskoko4284g1947kcal35.3g248.7g83.5g63.3g
Annoskoko puolitettuna2142g973kcal17.7g124.4g41.8g31.7g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822