Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31498g974kcal164.8g62.9g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 989g1410kcal123.6g3g101.3g0g
Hermesetas, annos 5g150g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml300g63kcal24.3g0g0.9g0.3g
Kookoshiutale 150g990kcal12.2g9.6g96.7g24.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1198g3322kcal24g35.9g335.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g13518kcal697.8g222.8g1077.8g49.4g
Valittu annoskoko4284g6759kcal348.9g111.4g538.9g24.7g
Annoskoko puolitettuna2142g3380kcal174.5g55.7g269.5g12.4g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512