Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 2341g1064kcal0.9g257.7g0.5g1.6g
Mansikka 1171g545kcal5.9g98.3g2.3g22.2g
Sokeri 187g760kcal0g187.1g0g0g
Mannasuurimo 585g1851kcal59.6g372.2g6.4g20.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g8440kcal132.8g1830.6g18.4g88.6g
Valittu annoskoko4284g4220kcal66.4g915.3g9.2g44.3g
Annoskoko puolitettuna2142g2110kcal33.2g457.7g4.6g22.2g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970