Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g1749g2098kcal279.8g22.7g97.9g1.7g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g18g154kcal0g0g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)56g201kcal3.1g42.5g2g3.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g699g839kcal20.3g37.8g69.9g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g6789kcal606.8g206.2g397.4g9.6g
Valittu annoskoko4284g3394kcal303.4g103.1g198.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna2142g1697kcal151.7g51.6g99.4g2.4g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310