Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl386g502kcal50.6g1.2g32.1g0g
Sokeri 239g969kcal0g238.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g627kcal18.6g127.8g2.2g6.4g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen702g913kcal0g210.7g0g10.5g
Kuohukerma,valio,2dl702g2388kcal14g21.1g245.8g0g
Maitorahka, milbona (500g)702g478kcal85.7g27.4g1.4g0g
Sokeri 112g456kcal0g112.3g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 843g576kcal6.8g128.1g0.8g6.7g
Vadelma 351g144kcal3.5g14.4g2.8g13g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g28g58kcal0g7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini17g59kcal14.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g14421kcal388.6g1796g570.2g73.4g
Valittu annoskoko4284g7211kcal194.3g898g285.1g36.7g
Annoskoko puolitettuna2142g3605kcal97.2g449g142.6g18.4g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021