Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 350g2542kcal4.2g1.4g284.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai569g1993kcal68.3g404.3g12g17.1g
Kauralese 105g378kcal18.9g47.9g8.1g18.4g
Paprika punainen 1752g513kcal16.5g78.8g7g33.3g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.3g0.4g3.3g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g613g1411kcal92g6.1g116.5g0g
Broilerifileesuikale (Atria)701g771kcal161.2g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g15332kcal727g1095.6g887.2g144.2g
Valittu annoskoko4284g7666kcal363.5g547.8g443.6g72.1g
Annoskoko puolitettuna2142g3833kcal181.8g273.9g221.8g36.1g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051