Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1203g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1278g5186kcal0g1276.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1203g253kcal3.6g19.2g0g1.2g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g601g2640kcal22.2g15.6g276.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g16156kcal51.6g2622.4g553.2g2.4g
Valittu annoskoko4284g8078kcal25.8g1311.2g276.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna2142g4039kcal12.9g655.6g138.3g0.6g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113