Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1170g316kcal15.2g56.2g2.3g19.9g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g1800g5130kcal252g9g450g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g252g227kcal7.6g8.8g17.6g1.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%900g1440kcal24.3g24.3g135g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g162g616kcal1.6g149g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g15457kcal601.4g494.6g1211.4g43.4g
Valittu annoskoko4284g7728kcal300.7g247.3g605.7g21.7g
Annoskoko puolitettuna2142g3864kcal150.4g123.7g302.9g10.9g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982