Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 361g1191kcal7.2g10.8g126.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton361g76kcal1.1g5.8g0g0.4g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Munakoiso 1443g323kcal7.2g44.7g2.9g36.1g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow1804g6494kcal216.5g1352.8g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g17268kcal482.8g2875g404.6g83g
Valittu annoskoko4284g8634kcal241.4g1437.5g202.3g41.5g
Annoskoko puolitettuna2142g4317kcal120.7g718.8g101.2g20.8g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368