Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3148g874kcal37.5g127.8g6.3g66.1g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Voi 40% rasvaa 45g169kcal0.9g0.9g18.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai900g3328kcal45g287.8g224.9g18g
Siirappi, tumma68g216kcal0.1g49.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g9249kcal170g944.6g499.4g172.4g
Valittu annoskoko4284g4625kcal85g472.3g249.7g86.2g
Annoskoko puolitettuna2142g2312kcal42.5g236.2g124.9g43.1g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903