Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2500g600kcal30g85g5g52.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Paprika, punainen375g96kcal3.4g17.3g1.5g7.5g
Kurkku 500g55kcal2.8g7g0.5g3.5g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)375g75kcal0g24.4g0g0g
Oliiviöljy 225g1990kcal0g0g225g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8575g5875kcal86.6g307.6g465.6g137.4g
Valittu annoskoko4288g2937kcal43.3g153.8g232.8g68.7g
Annoskoko puolitettuna2144g1469kcal21.7g76.9g116.4g34.4g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730