Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g640g3840kcal134.4g42.2g345.6g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g320g2285kcal0g0.6g256g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g58kcal0.6g12.7g0.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1280g3264kcal75.5g41g305.9g0g
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal88g2.1g72.2g0g
Canderel makeutusjauhe48g184kcal1.4g44.7g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1280g1792kcal35.8g83.2g153.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g24855kcal671.4g453g2267.8g0g
Valittu annoskoko4288g12428kcal335.7g226.5g1133.9g0g
Annoskoko puolitettuna2144g6214kcal167.9g113.3g567g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913