Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2792g8949kcal747.5g0g668.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]558g1885kcal67g0g206.6g0g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia399g598kcal67.8g0g35.9g0g
Juusto, mozzarella 239g624kcal44.5g0g48.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g24904kcal1921g27.4g1965g3.2g
Valittu annoskoko4288g12452kcal960.5g13.7g982.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna2144g6226kcal480.3g6.9g491.3g0.8g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588