Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2131g3622kcal426.1g0g213.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)346g693kcal13.8g121.2g10.4g0g
Korppujauho 133g488kcal14g99.7g1.4g7.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g1065g1438kcal32g41.5g127.8g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.6g0.9g30g0g
Puolukka 320g124kcal1.4g21.7g1.6g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g13565kcal1047.8g570g768.6g30.8g
Valittu annoskoko4288g6783kcal523.9g285g384.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna2144g3391kcal262g142.5g192.2g7.7g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667