Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g2450g980kcal12.3g294g4.9g0g
Kaurahiutale 196g734kcal28.4g111.7g14.3g19.6g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton147g1059kcal0g0g117.6g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)637g2230kcal76.4g439.6g12.1g31.9g
Vehnäjauho puolikarkea 833g2859kcal84.9g583.2g10g29.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g15721kcal404g2857g317.8g161.4g
Valittu annoskoko4288g7860kcal202g1428.5g158.9g80.7g
Annoskoko puolitettuna2144g3930kcal101g714.3g79.5g40.4g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844