Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3659g1281kcal36.6g248.8g18.3g51.2g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g274g829kcal52.1g0.5g68.6g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g80g163kcal2.2g2.6g16g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow69g172kcal0.3g5.2g17.2g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Oliiviöljy 23g202kcal0g0g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g5392kcal187.2g531.8g286.8g109g
Valittu annoskoko4288g2696kcal93.6g265.9g143.4g54.5g
Annoskoko puolitettuna2144g1348kcal46.8g133g71.7g27.3g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094