Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen1265g392kcal5.1g81g2.5g19g
Luumu kivetön, kuivattu 536g1091kcal22.5g201.5g4.6g46.1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala429g1372kcal64.3g253g11.1g42.9g
Vehnäjauho puolikarkea 348g1195kcal35.5g243.9g4.2g12.2g
Ruokasooda 48g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g172g1029kcal41.2g11.3g92.6g0g
Ruokosokeri643g2622kcal0g642.6g0g0g
Neilikka, annos 4g11g39kcal0.4g8.5g0.4g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g11g37kcal1g6.2g0.6g1.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g39kcal0.4g8.5g0.4g0g
Piimä AB Acidophilus Valio429g227kcal13.7g19.3g10.7g0g
Rypsiöljy 386g3413kcal0g0g385.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g22913kcal368.2g2951.6g1026g243.2g
Valittu annoskoko4288g11457kcal184.1g1475.8g513g121.6g
Annoskoko puolitettuna2144g5728kcal92.1g737.9g256.5g60.8g
Arvot/100g100g267kcal4.3g34.4g12g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392082