Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g750g5475kcal7.5g7.5g600g0g
Siirappi, tumma750g2400kcal0.7g555g0g0g
Sokeri 750g3044kcal0g749.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu306g386kcal33.7g0.9g27.5g0g
Neilikka, annos 4g23g82kcal0.8g17.9g0.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g82kcal0.8g17.9g0.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1688g5906kcal202.5g1198.1g35.4g50.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8577g34750kcal492g5093g1329g101.2g
Valittu annoskoko4289g17375kcal246g2546.5g664.5g50.6g
Annoskoko puolitettuna2144g8687kcal123g1273.3g332.3g25.3g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132