Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Kevytmaito (Valio)50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g50g180kcal14g1g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g1048kcal67.8g19g76g11.2g
Valittu annoskoko429g524kcal33.9g9.5g38g5.6g
Annoskoko puolitettuna215g262kcal17g4.8g19g2.8g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690