Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%125g81kcal13.8g5.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml13g2.6kcal1g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5g17kcal0g4.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 90g62kcal0.7g13.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g1665kcal55.8g155.6g88.2g4.4g
Valittu annoskoko429g833kcal27.9g77.8g44.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna215g416kcal14g38.9g22.1g1.1g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284