Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g184g98kcal10.5g9.8g1.7g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g64g64kcal10.9g0.6g1.9g0g
Porkkana 64g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Vesi107g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.1g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Sinappi 6.9g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g396kcal44.6g30.4g9.2g3.4g
Valittu annoskoko429g198kcal22.3g15.2g4.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna215g99kcal11.2g7.6g2.3g0.9g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580