Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g113g87kcal2.6g0.6g8.2g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Vesi151g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g456kcal13.6g26.6g32g3.4g
Valittu annoskoko429g228kcal6.8g13.3g16g1.7g
Annoskoko puolitettuna215g114kcal3.4g6.7g8g0.9g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612