Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili paprika punainen4.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)75g63kcal4.6g12g0.2g3.8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 75g102kcal2g18.2g1.7g2.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.2g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g664kcal43.4g74.2g20.2g17g
Valittu annoskoko430g332kcal21.7g37.1g10.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna215g166kcal10.9g18.6g5.1g4.3g
Arvot/100g100g77kcal5g8.6g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530