Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g112g121kcal27g1.1g1.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g112g76kcal1.8g16.7g0.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g56g23kcal0.6g4.5g0.2g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g23g81kcal6.1g11.7g0.7g2g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g4.5g4.8kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.3g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g627kcal71.6g70.8g6.6g4.2g
Valittu annoskoko430g313kcal35.8g35.4g3.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna215g157kcal17.9g17.7g1.7g1.1g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928