Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g4.5g4.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Mantelirouhe, 1 rkl9g52kcal1.9g0.5g4.5g1g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl23g11kcal0g2.5g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g113g68kcal0.4g16.9g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä56g96kcal0.6g24.8g0.6g0g
Flora Vanilla 12%113g214kcal5.1g18g13.5g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g113g73kcal12.4g4.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1035kcal41g137g37.8g3g
Valittu annoskoko430g518kcal20.5g68.5g18.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna215g259kcal10.3g34.3g9.5g0.8g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301